за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука кука подълго

Това е един забавен начин да плета дълга кука е известно още от древни времена. Тунизийски плетене на една кука е различно платно тъкат ясно и почти не се протяга.  Плетене на една кука кука е необходимо дори с дълъг върха. Тази кука може да бъде изработена от метал спици, машинно брада на ръба спици.

В основата на модела е поредица от въздушни линии, които са плетени в дължина. В заместник плетене 2 реда: 1ви ред от дясно на ляво, и 2-ри ред, отляво надясно vyvyazyvaemy.  1-ви ред се състои от линии, които са последователно измъкнах от всяка линия на веригата, като се започне с третия от куката (фиг.  1, а).  На фиг.

1. Изпълнението на първия ред на тунизийски плетене на една кука: един - набор от линии, б - provyazyvanie вериги  През второто серия от линии provyazyvayut, както следва: първо един (първи), след което 2 заедно (фиг.  А, б). Събиране на втората серия от линии, кука инжектира от ляво на дясно по всяка линия в първата линия, разположен вертикално (фиг. 2).  На фиг.

2. Тунизийски плетене на една кука кука дълго йоВ изпълнение на втория и следните редове от тунизийски плетене на една кука: схемата и общия външен вид  Ако бране на линия, въведете първата кука под 2-ра, след това под линия 1-ва на основата, можете да получите модел под формата на кръстове (фиг. 3).  На фиг. 3. Моделът на кръстосани линии плетене на една кука тунизийски: схемата и общия външен вид  Всички проекти могат да се привърже с течение на въздуха. Това се прави, когато веригата печалба от куката.

Плъзгането на цикъла на работната нишка, тя provyazyvayut, след това въведете кука в следващия цикъл на предишната серия (фиг.  4).  Плетива могат да бъдат цветни, с низ от свободен участък от грешната страна.  На фиг. 4. Тунизийски плетене на една кука модел с примка на въздуха  За да стартирате проба строен верига и да получат линия от първа серия по обичайния начин, 2-ра серия са, както следва.

Закачил работа конци, provyazyvayut първата линия на куката и контур плета въздух.  Отново poddevayut работа конци, provyazyvayut три линии наведнъж.  Тези пакети от три линии направя преди края на серията между гредите обвързване на въздуха линия. След provyazyvaniya линия ще бъдат групирани по два.

На следващия ред, бране на линия, кука инжектира под всяка двойка примки от дясно на ляво и във въздуха линия между двойки по ред.  Provyazyvaya линия, като се уверите, че нов чифт вериги разположени по двойки на предишния ред.  Верига и на 1-ва серия панти носят теми на един цвят, 2-ри и 3-ти редове - конци с друг цвят.  Тунизийски плетене шалове направи, шапки, блузи, поли, одеала, калъфки за възглавници на възглавници, ръкавици и други елементи.

Ръкавицата започва да плета на маншета на дъното на модела (фиг.  5). Първо изготвя образец и да направи линия изчисление, след това цикъл печалба за веригата, равна на дължината на разширения ръкавици (2 половини), и плоски плета тъкан в дупката за палеца. За да се отвори в основата на цикъла се предава (8-9 цикли) и направете същото на кука йо от работен конец. Provyazyvayut вериги по обичайния начин, плетене и ще продължи до началото на спускането.

Descent направи два пъти.  Планирана за този средата на плета и да направи спускане на първия право, а след това на лявата половина на ръкавицата.  На фиг. 5. Pattern ръкавици  Слизането на вериги от модел в редиците provyazyvaniya примки от ляво на дясно (фиг.  6).  За да получите с пръст линия и ширината на дупката и плета отгоре, след това долната половина на пръста.

Разгъната otparivayut ръкавици без пръсти и шият: един пръст върху обратната страна, ръкавицата на предната извита шев или колони без йо. Райс. 6. Слизането на вериги в тунизийски плетене  Cap като капачката е свързан от нишките на сиво и лилаво (2 тон) цветове (фиг. 7). Нейният апартамент плетени платове и зашит на нивото на гърба.

Започнете плетене на дъното. За да започнете да правят верига от гледна точка на главата, а печалбата им линия provyazyvayut. Тунизийски плетене на една кука кука плетене дългоПрез второто и следващите редове на плетене, бране на линия, кука е въведена в средата на всяка линия в посока далеч от вас, като че ли пиърсинг на трикотаж от дясната страна на погрешната страна.  Текстурата на плетене е много подобен на плетене.

След 10 реда на плетене на ръба на конец се прекратява. Работата се обърна отвътре навън с него, нишката е определен въз половината цикъл печалба и капачка верига верига плетене на една кука. В 6-та поредна започне модел vyvyazyvat. Rising до височина от 14 cm платно носят, а след това започват да намаляват контур (виж фиг.

6) при 8-9 места, все още отдалечени един от друг. Cap зашити.  Чрез съвместни. прикрепен кабел. Газа на 10 реда на плетене се дава път нагоре и е прикрепен към капачката невидими шевове. По искане може да бъде вграден във вътрешността на ревера на една лента от порест каучук.  На фиг.

7. Cap: преглед и модели за плетене  Време на кабела, направени от риболов линия (фиг. 8).  За да започнете плетене верига по дължината на колана, в редиците на модела са на ширината на лентата. Първа линия влачена през третата линия на веригата, като се започва от куката, после още 4 линия в един ред, 6 линии, които са на кука, provyazyvayut 2 заедно.

Когато пишете серия от 2-линии, кука линия се въвежда в първи ред от ляво на дясно.  След като получава четири линии, кука инжектира в течение на веригата и измъкна петия кръг.  Всичко зависи от provyazyvayut 2 заедно. Въз основа на материали от www.my-style2006.narod.ru

кука, плетене, плетене на една кука, йо, йо