за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука е забавен начин да плета

Отдавна е известно, че един интересен начин да плета дълга кука, понякога се нарича плетене комплект. Трикотажни платът е с ясна структура, почти не се разтяга и няма да се деформира след измиване. Подходящ за плетене всички дебели прежди и дълга кука на главата в края, за да не се подхлъзнете. Нейната дължина трябва да бъде такава, че да бъде в състояние да спечели една линия по ширината на продукта, в противен случай продуктът е зашит от отделните групи.

Най-честите кука за провеждане на плетиво в ръката си като молив, когато пишете, но не и за нещо, което дълго кука се нарича кука-рамо: за плетене му да държите в ръка като игла. Трябва да се помни, че в тунизийски плетене може да опъвам конец, или в следващата серия ще бъде трудно да се произвежда набор от цикли.

С този метод на плетене, за да получите пълна серия изпълняват две операции: първата (от ляво на дясно) - стават все по-панти на куката, а не provyazyvaya, а втората (от ляво на дясно) - provyazyvayut тези линии една след друга.  Плетене на една кука е дълго само един пътник на предната страна, и тя се различава от обикновените смески, извършвани от куката.

Базата модел е низ от въздушни линии, ги прави подходящи за ширината на продукта, последвано от нейния пигтейли печелят на куката за всички линии едновременно (така плета и се нарича набор) (фигура 1а). .  Когато определени приключи, без да се обръща на работата, плетени в обратна посока: той хвърля на куката за работа с конец и я влачат през най-отдалечените цикъл, който се намира на куката, а след това вземете и плъзнете нишка през него двете линии (Fig.1b).

Така че пазете плетене до края на серията, а на куката няма да остане един цикъл.  Ефективното тема развъждане е придобито чрез използване на два или повече цвята: един комплект е на косъм от един цвят, произход и др.  Тъй като тунизийски плета едностранно, а след това нишката в края на всеки ред трябва да бъдат орязани. За да не се намали конец, на следващия ред - напротив: поставените - вторият по цвят, а слизането на първо място.

Тунизийски кука се използва успешно за многоцветни плетиво за продажба под формата на модели с геометрични и флорални дизайни, в който случай можете да използвате чертежи за бродерия кръста. Още  Поуки от тунизийски кука плетене на една кука 2Prostoe тунизийски vyazanie2 на втория ред. Първа среща. Gain линия, чрез въвеждане на кука под вертикална стена на всяка верига цялата ширина на платното.  Второ прием.

Постоянно плета всички набрани линия (както в предходните снимки), последният цикъл инкрустиран веднъж, а след това всички линии в двойки.  Последната серия от картини, дава много свобода, така че след боядисване се дължи на размера, който искате, трябва да се направи финалната серия на свързващия барове.  От дясната страна на плат, за да получите предимство - опашка, с лявата - от една нишка.

Създадена чрез проста плитка прочети повече 3Prostaya pletenka4Skreschennye petliEsli, бране на линия, въведете първата кука под втората, след това под първата линия на основата, можете да получите модел под формата на кръстове.  5Tunisskaya Wrong кърпа petlyaTunisskoe обвързани с тези линии, подобни на плетене сърмени конци.  6Tunisskaya пред petlyaUzor направени тунизийски лицето панти, не се различава от vyvyazannogo за спици лицето платно.

Тунизийски кука. Пробите от плетиво  Удължаването на срока и намаляване на цикли. Хоризонталните участъци  Плета дълга кука.

Планове, проекти  Често срещани грешки в тунизийски плета и как да се определи 8Azhurnoe тунизийски vyazanieTunisskoe ажурна плетене на една кука много лесно. Първият ред на линии се извършва от един прост метод за тунизийски плетене на една кука. На връщане ред последователно свързани с 2 и 3 или 3 и 4 линии  предишната серия, и да ги замените със същото количество на въздуха цикли.

В следващата серия да направи серия от линии, кука във въздуха преминава през цикъла.  Кратко редове на плетене на една кука триъгълници, ромбове.  Колекция от модели 11Ornament в тунизийски плетене модел обикновено се извършва на съвкупление "прост обрат" или "напред".  Фигура орнаменти прилага за хартия в клетката, както и за кръстат бод.

Всяка клетка отговаря на една удължена линия, всеки ред от плетене (1-во и 2-ри етап) съответства на броя на фигурата.  Когато на 1-ви етап на цикъла, за да наберете номер, редуващи се цветове 3,2 конец, когато 2-ри етап (provyazyva на хоризонтална верига), съответно, да се обвърже нишка на един или друг цвят, повтаряйки модела на етап първо.

Когато украшение е безплатна тема, която не участва в работата е необходимо да се простират от грешната страна на плетене. В прехода от един цвят към друг конец за кръста.  Ако цветни конци, за да влиза от ръба, т.е. броят на първа линия, последният предишния брой на хоризонтална линия плитки Фаза 2 на нишката трябва да плета на нов цвят.

Достигане от вътрешната работа без шиене модел не е договор, чрез плетене плат трябва да бъде леко опъната, но в същото време дърпа конец не трябва да е провиснал.  Когато плетене дълга кука не се препоръчва да се използва модел с голям модел на орнамента, така че от грешната страна не са дърпа прекалено дълго.

Не се препоръчва за много цветни изображения, тъй като тунизийски плетене на една кука един забавен начин да плета плетене на една кукаСвободно теми, преминавайки от грешната страна на плетене, създаване на голям удебеляване на трикотаж. Източник  С използването на тази техника, можете да създадете разнообразие от красиви неща: чанти, козметични чанти, калъфи за мобилни телефони и т.н.  За схемата на плетене с мъниста годни всяка схема за бродерия.

14Modeli тунизийски Плетене на една кука плетене Кошница  Трикотажни ръкавици, шапка, колан Въз основа на материали blogs.mail.ru

схема за плетене, плетене, плетене на една кука, плетене на една кука