за плетене

 

Тунизийски плетене на една кука

Тунис, викториански плетене, тъкане или Афганистан "тунел" работи дълго куката. По този начин, за да получите плосък платно и има силни лицето и с непочистени шевове страна, както винаги се поберат на лицевата страна - първо наляво, после надясно. Нещата, свързани с принципа на тунизийски плетене на една кука, стават много силни и чорапи, те не се разтягат и деформират.

Hook за тунизийски плетене на една кука с дължина 35-45 cm трябва да е гладка, със специален ограничение на край на линия, някои от които печелят vyvyazyvaniya за подробности на куката пръчка, без скокове в този процес, особено ако материята е широк. Размерът на куката зависи от нейния диаметър. Куката е избрана такава, че да е два пъти по-дебели влакна. Освен това, дължината на тунизийски куки плетене на една кука може да бъде 15-20 см

Тези куки обикновено са оборудвани със специален гъвкав вал, те са много удобни за производство на широк нож или кръгли плетене. Важна характеристика на тунизийски плетене на една кука е, че консумацията на прежда, когато то е 20% по-ниски в производството на плат, чиито същата плътност просто кратко кука. Първи стъпки плетене, най-вече управлява верига от въздушни линии, тя не е включена в сметката на модел и не е маркиран като нулев ред.

Всеки ред в тунизийски плетене се извършва на два етапа. Първият етап се нарича композит. На този етап от веригата са наети на куката на всяка линия на посока от дясно на ляво цялата ширина на платното. През втория етап - Заключване - provyazyvayut всички набрани линия в обратна посока, от ляво на дясно без да местите вашия продукт. Довършителни плетиво продукти през последните няколко provyazyvayut следващия подкожно или polustolbikov.

Дълги плетене на една кука плета различни модели може да бъде, всичко ще зависи от това как кука е въведена в набор от линии във всяка от първия ред и начина, по който тези вериги provyazyvayutsya във всеки втори ред. В набор от куката барове тунизийски може да се влезе в една или повече вертикални теми на предишния ред, хоризонтална верига от вътрешната страна на платното, при вертикална линия в два реда по-долу и по други начини. Между вериги могат да бъдат наемани на работа да се направи йо, кръст линия, и на сцената на скоба provyazyvat от две или повече линии заедно. Въз основа на материали www.liveinternet.ru

Йо, йо, кука, модел, цикъл