за плетене

 

Особеност на тунизийски плетене на една кука

Тунизийски плетене на една кука кука плетени дълъг само на лицевата страна на предна и задна посока. Продукти, свързани с дълго кука много практичен, тъй като те не се деформират, не се простират не много, а не широк. Тема на тунизийски плетене на една кука йоЗнаейки този имот е необходимо преди плетиво продукти да се увеличи надбавката за свободното удобно.

Род куката трябва да бъде 35-40 см, гладки, с шапка на края, за да се избегне скокове в процеса на плетене на цикъла. Размерът на куката се определя, както и обичайните плетене на една кука - тя е равна на диаметъра на куката.  Избрани кука, в зависимост от дебелината на преждата, а размерът му трябва да бъде 2 пъти дебелината на кожата.

Тема на тунизийски плетене на една кука е в два етапа: 1. Комплект контури на основата на всеки цикъл започва да тече от дясно на ляво цялата ширина на платното.  2. Набрани provyazyvayutsya линия в обратната посока от дясно на ляво, без да се движат на плата.  В основата на всички видове модели в тунизийски плетене е верига от въздуха цикли. Схемата е по-нулевата линия.

Последната серия като provyazyvaetsya засадени близо до колоните, без да йо или polustolbikov.  Фигура тунизийски плетене зависи от набор от линии в лично серия. Във всеки ред, вертикална и хоризонтална линия и модел ще зависи от това дали сте въвели кука в хоризонтална или вертикална линия на предната или задната част на цикъла. Въз основа на материали от моя vyazanie.ru

Подобни публикации:
  1. плетени шапки говори

кука, плетене на една кука, плетене на една кука, йо, йо