за плетене

 

Маркирайте от тунизийски плетене на една кука

Предлагам ви да се запознаете с един от по-рядко срещани видове плетене, тунизийски вискозна. Дори аса и бизони, ангажирани в бродерия, не всеки знае, по този начин. Защо? Нека оставим този въпрос теоретици, добре, не се случи. Ние практика, така че нека се учим! Какво е връхната точка на тунизийски плетене на една кука: предимно под формата се записва неща.

Равенство бебе топло панталони, детето ви никога няма да бъде saggy коленете, тъй като той ще е на хълм през зимата не лъже! Създаване на себе си палто или жилетка с пари не е нужно да се притеснява. Без значение колко не седи зад нещо, което не е провиснал. Вземете една торба с него в продължение на години да поддържа във форма.

Казвам това, не неоснователни, всички тествани от опит. В тунизийски плетене е единственият му недостатък е много трудно да се разтвори. Трудно е физически, но психически! О, как се чувствам за обличане тихо остарели неща в една съвсем нова, тя не се прилага към "Тунис" работи.

Детето израства отдавна, но scherstyanye legensy причакват (вероятно на следващото поколение), палто за дъщеря ми актуализиран шалове и завеси, ми жилетка най-вероятно ще живее много дълго време, и чантата е вечен (само светкавица остарява и те трябва да се промени.) Така че, нека започнем. Tools. Тунизийски плетене на една кука кука взети за извършване на дължина от около 30 - 40 см. Въпреки че винаги е имал 20-cm. куката.

Сега за продажба, има нови инструменти: кратко кука на линията дължина от 100 см, а за по-сложни модели и методи на "двуглавия" - два кратки куки, свързани с една въдица. Те позволяват по-удобен и по-лесно да изпълняват не само акции, но и напречната и наклонени нож и кръгови плета. Често възниква въпросът: как да се пазят тунизийски кука?

A дълго кука с набор от линии е по-лесно да държат игла, и за осигуряване на куката. А кратко кука държат както обикновено, три пръста на дясната си ръка (като перо при писане). Размер (номер) на куката, да определи диаметъра на пръчката. За да работите с куката се подбира така, че тя е около два пъти по-дебели прежди се използва. Теми.

Не се опитвайте да се дебел конец! Дори мохер 600м на 100 грама. ще имате по-плътен плат, топла и светлина. Между другото, тунизийски плетене на една кука прежди далеч по-малко от обичайното плетене на една кука. Сега помислете платното по-добре.

Поради какво е това? Когато се опитате да плетат, да разбере, че когато плетене на два етапа, на земята, като че ли се пише на ръба на нова верига, а вторият участък на въздуха през тях, веригата цикли. Получава се като плат, подсилена с напречни линии. Zest тунизийски плетене на една кука плетене на една кукаТя изглежда необикновено, необичайно, странно, неразбираемо на всички как се прави и за какво е!

Виж видео урок за да добиете представа: Първо, вратовръзка низ от Европейския парламент (въздушни линии) на определена дължина (например, 30 IP). Всяка серия се изпълнява в две фази с нож не се върти. дясно на ляво) във всяка линия на веригата затяга, тъй като втората от кука тип кука, вземете прежда и дръпнете линия, оставяйки го с прът с кука.

От ляво на дясно) вкара provyazyvayte примка от своя страна, залавянето на работа конец и го предлага за първи път през един цикъл (метален ръб), след това през две линии (този, който е на куката, а другият от набрания номер) до края. Останалите линия на куката на първия цикъл на следващия ред.

Zest тунизийски плетене на една кука йоLong кука може да изпълнява различни модели, варианти, от които са получени чрез въвеждане на кука в примките на етап 1-ви и начина, по който provyazyvaniya следващата стъпка. За да се избегне объркването в терминологията, структурата и методите на тунизийски определен бар вериги Така плета модел, всичко се обърна, но трябва да се научим да правим събиране и изваждане, защото ние не винаги плетени шалове направо!

Добавянето на цикъла в началото, средата и края на тунизийски серия: Добавянето на линия в началото на серията. Добавянето на линии в средата на серията. За да добавите една линия в средата на серията, тип кука между две TC плитка определяне на предишния ред и дръпнете линия. В сърмени конци ред, в близост всички линии в двойки.

Добавяне на линия в средата на серия може да бъде над произволен брой превозни средства, както се изисква от този тип: Добавянето на линия в края на серията. Добавянето на няколко линии в началото на серията. За добавянето на няколко линии в редица лични вратовръзка необходимия брой въздушни линии. На всяка линия дръпнете от една верига:

Добавянето на няколко линии в края на серията. За добавянето на няколко линии в края на редица вземат втората топка, приложете прежда в долната част на последното превозно средство и набиране на необходимия брой на линия въздуха, основната нишка да продължат да зададете: изваждането на една линия в началото на серията. Намаляване на линии в средата на серията. Намаляване на една линия в края на серията.

Няколко вериги спад в началото на серията. В началото на серия връзка, затворете дясната колона на броя на линии, свързване към серия погледна внимателно микрофаска свързване барове вратовръзка: изваждане на няколко линии в края на серията. Налице е погрешно схващане, че "Тунис" може да плета тъкан.

Това не е така, там е ажурна и плетене в кръг, и жакардови десени. ABC тунизийски плетене на една кука, основни техники: просто тунизийски плетене на една кука, две цветни модели с ленти, на тунизийски панти отпред, тунизийски Wrong линия: конец perekin'te от грешната страна на плата, влиза от дясно на ляво кука под вертикалната нишка на тунизийския бар за тунизийски проста линия, издърпайте веригата.

Моделът прилича на сърмени конци спици: Кръстосан тунизийски бара (TC): Първият набор от дръпнете линия на второто превозно средство, а след това от 1-ви, можете да получите модел, симулиране кръстат бод: Предишна neprovyazannye линия: Плетене на една кука влиза в продължителен цикъл на предишния ред от ляво на дясно, оставете този цикъл на куката, не го издърпате от новия цикъл.

Модели с насложени TC: Сух модели се формират чрез издърпване обръчи от предходната серия в лицето на острието на 2-3 реда по-долу. Хвърли един конец на куката, кука, въведете "багажника" вертикална линия на 1,2 или 3 реда по-долу предишния, издърпайте линия, Chem хвърлят само с един конец на куката и минава през линия и йо. Плета кръг: плета с къси редове, плетени, когато имате нужда от серия от различни дължини. Така че можете да се обвърже TC в кръг. Въз основа на материали klubok51.my1.ru

йо, плетене на една кука, кука, йо, плетене на една кука модел