за плетене

 

Историята на една кука

И всичко започна, когато и който получи малка пръчка и направи първата верига в света? Може би ние никога няма да знаеш, много отдавна беше. Въпреки това, най-ранните датирани от археолозите трикотаж третото хилядолетие преди Христа.  В действителност, плетиво като форма на домашните и изкуство съществували дълго преди това.  До началото на нашата ера, хората са довели този бродерия техника до много високи нива.

Основната заслуга за това принадлежи, разбира се, тези хора, които не са много късмет с климатична зона. Спомнете си, например, Скандинавските приказка. Какво да търсите далеч в най-древните приказки, героят на Русия със сигурност ще бъдат предадени на топка на конци!

Един от най-древните номадски племена има легенда за един ексцентричен Възрастна жена, вещица, който разсеяно, вместо конец нишка на пътя, и след това да ги обвързване в нови, по този начин обърква уморените пътници.  По ирония на съдбата, на египетски и финикийски снимки също не е необичайно да видите хора, облечени, очевидно, в трикотаж (особено често чорапи и чорапогащи).

Също така, внимателно разглеждане на текста на "Илиада" и "Одисея", както и някои други работи, учените са заключили, че плета съществували дълго преди Троянската война.  Днес, плетене спечели първо място сред любителите на бродерия. Натрупаният опит на хиляди не се губят някъде в прашните страници на историята, както много други интересни факти, но само обогатява с нови техники, модели, начини.

Може би плетене - това е просто вид изкуство, в който всеки може да допринесе без страх на строго мнението на критиците. Въз основа на материали vayjem.com

Подобни публикации:
  1. плета рокля в ежедневието
  2. Трикотажни играчки amigurumi

модел, плетене, плетене