за плетене

 

Филе плетене

EYE плетене (1) Дейността се Мелиса, собственикът  Здравей, мила моя шивачка!  Днес искам да ви предложим една блиц курс по филе плетене на една кука. Така че, филе плетиво - един вид имитация на филе - gipyurnoy бродерия, която е била изпълнена на специално тъкани на окото. Тази красива форма на бродирани сега губи предишната си популярност.

Той заменя най-често срещаните вариации в представянето. Филе плетене плетене схемаЗаради своята красота и простота на изпълнение филе плетене на една кука лесно спечели популярност сред craftswomen по целия свят, а интересът към този вид ръкоделие е непроменен.

Тази техника може да се извърши филе плетене декоративни украшения, като салфетки, покривки, пердета, покривки за легла и други подобни, както и дрехи от ажурна и дантелени чорапи вложки лятото, за интригуващи и sviterochkov лятото костюм. Много малко неща, направени в техниката на плетене филе, украсяват къщата си, ще му присъщи само чар и комфорт, подчертават естествената ви красота и индивидуалност.  Интересувате ли се?

След това ние се обръщаме към изучаване на основните техники на плетене поясницата.  За това ви е нужно: кука (по-добре да имаме набор от куки)  Плетива прежди,  ножици,  малко търпение и старание,  работата си и възнаградени по достойнство.  В основата на кръста плетене е мрежата, която се състои от колони и въздушни линии, в същото време чрез попълване на единна система клетка колони vyvyazyvaetsya модел.

По-рядко, в някои области помощта на инверсия, тогава има рисунка, съставен от празните клетки на пълни фон. Обикновено, както и мрежа модел и работи теми на един цвят, но понякога се използва от различни теми и цветове, за да се подчертае границата между фигура и в мрежата, може би дори само довършителни бродерия ръбове.

Най-често на окото е изтъкан от колоните с 1 йо, между колони 2 въздуха линия, рядко се използва мрежа от други размери, в зависимост от целта.  За пример, този продукт се оказа площад, използвайте колони от sesquioxides (патент), за някои модели се използва мрежа от колони, свързани с две йо и 3 въздушни линии между тях, мрежата се използва в по-големите продукти, правилно подбрани дизайн и материал да продукти на мрежата, само въздух.

Възможно ли е изпълнението на глоба мрежа, в които колоните са разделени с йо само един самолетен линия. Решетката размер трябва да бъде посочено в указанията за производство на продукта.  В клетки, пълни с въздух вместо линии с колони йо provyazyvayutsya, последната колона на предходната клетка и първият ще бъде следващата клетка.

За пример, в две клетки, пълни със 7 колони, вместо очакваното 8, три пълни клетки - 10 бара, вместо очакваните 12, и т.н.  Че продуктът е красива и чиста, трябва да имате правилните колони. Hook трябва да бъде въведена в средата на горната част на колоната, а не на две пигтейли долния ред, за да се избегне нарушаване на хармонията на продукта.  Филе плетене трябва да бъде здрава.

Уверете се, че веригата не е разширени и висящи барове.  За да се избегне протегна горната линия, можете да получите кука половин размер по-малък отколкото се предполага за прежда от една и съща дебелина в различна форма на плетене.  За филе на почти всеки подходящ конец. Изборът на тема до голяма степен ще зависят от избрания продукт.

За пердета, спално бельо, покривки и т.н. по-подходяща дебела кожа, за нежна дантела - тънки, за предпочитане усукани, можете да изглеждате добре.  Обикновено, описания на продукти, дава насоки за избор на конци, показващи необходимия брой. Но не се притеснявайте, ако намерите теми, които са внесени в списания.

Ако не разполагате с богат избор, не се страхувайте да експериментирате, в крайна сметка, от вида на продукта ще зависи до голяма степен от уменията си.  Филе плетиво - двустранен, с контури на въртене.  Налице е общо правило, че барът се заменят с обръчи от лифта:  (F), вместо на една колона с 3 йо - 5 въздушни линии.  По време на отстъпление от принципите на повдигане вериги трябва да бъдат посочени в инструкциите на модел или модел плетене.

Автор - Melissa Въз основа на материали www.nevestushka.ru

плетене на една кука, плетене схема, плетене на една кука, плетене филе, деликатно, една кука