за плетене

 

Схема дизайн филе плетене

схемите за плетене модели плетене на една кука филе филе

фигура. 14 показва примери за това как да използвате символите писмено парчета филе коитус (фиг. 14а, плетени мрежи, фиг. 14б, се извършва по модела на гъста мрежа мотиви). Схема дизайн филе плетене се състои от празните клетки и клетки с кръст (фиг. 15).

Празните клетки в модели означава квадратни клетки фон, което се формира от 2-бар с контури и йо. Клетките с кръста означава мрежова клетка пълна с 2 колони с йо. За кръста плетене, можете да използвате всяка схема за монохромни бродерия кръста. Разширяването и продукти намаление клетка прави филе вискозен, могат да бъдат правоъгълни, кръгли, под формата на звезди, и други сложни схеми.

За да vyvyazat комплекс съединение, е необходимо да се увеличи или намали редиците на една или повече клетки. Когато добавяте клетки в началото на редица трикотажни линии и 8 въздушни vyvyazyvayut първата колона на далечната колона на предишната серия (фиг. 16). Ако номерът е добавен в началото на няколко клетки, provyazyvayut 3 въздух цикъл за всяка клетка. И 8 въздушни линии в клетката и provyazyvayut първи колона на 9 Air от края на цикъла (фиг.

17). Когато добавяте клетки в края на серия provyazyvayut две въздушни линии. Колона с 3 йо в далечния колона на предишния ред, от които е вече плета последната колона с йо (фиг. 18).

В случай на броя на разширения на няколко клетки в рамките на всяка клетка provyazyvayut две въздушни линии. схемите за плетене модели филе йои една колона с три йо (фиг. 19). Ако в началото на серия да се обърнат за определяне на няколко клетки, съответния брой линии вързани от свързания с барове.

И тогава плета 3 въздух контур лифт за клетката първото. Ако трябва да се изважда няколко клетки в края на поредицата, само преди да завърши плетене серия. Въз основа на материали qvvvp.com

йо, плетени кръста, йо, схемата