за плетене

 

Плетива филе мрежа

Плетива Обикновено филе филе мрежа плетене на една кука мрежа се състои от въздушни линии и хоризонтални ленти с йо (високи колони) с вертикалата.  Окото на мрежа тази мрежа се състои от клетки в ширина и височина от 2 линии в една колона с йо.

Първо, vyvyazyvayut верига на цикъла въздух, чийто брой трябва да бъде два пъти броя на клетките хоризонтално в схемата, както и крайна линия, както и съответният брой на вериги възкръснат по-напред колона първия ред.  Вертикални линии могат да бъдат provyazyvat колона с йо, йо Патентното колона с колона или две йо плюс един цикъл въздух, с една линия на предходния ред е приет.

За да получите завършен клетка, трябва да плета на мястото си с две колони на йо във въздуха линия на предходния ред.  Окото на две решетка Тази мрежа е по-голям от първия, и се използва по-често. Плетива филе мрежа кукаВ това, всяка клетка се състои от три линии. Вертикална посока клетки образуват колона с йо и две въздушни линии.

В други случаи - Патентното колона с йо (или колона с две йо) и два кръга на въздуха. Изпълнен клетка се състои от три колони.  Всяка нова серия започват и завършват с една допълнителна колона или колона с йо йо друг вид.  Във всеки ред, първата колона се заменя от покачването на цикли.

Стил с йо заменя три въздушни линии, патент колона замества три или четири въздушни линии и подредени с две йо - четири въздушни линии.  Директен изваждане Ако се изважда от броя повторения в началото на поредицата, а след това свържете правоъгълна клетка, първа линия премине, носейки свързване барове, а след това vyvyazyvayut първата клетка, тъй като необходимият брой вериги расте.

Така че, в началото на серия Оказва се, "стъпка".  Oblique изваждане За да се намали изкривяването в началото на поредицата, а не на първата колона на въздуха vyvyazyvayut четири верига за повдигане и ги provyazyvayut заедно с три (или две - за филе мрежа 1) колони с йо, vyvyazannymi за следващата клетка.  Така в началото на серия са изпълнени триъгълник.

За да се намали изкривяването в края на серията преди последния цикъл vyvyazyvayut три (за мрежа 1 - две) колона с йо. След това тези колони с една колона provyazyvayut с две йо, vyvyazannym в последната клетка.  Oblique намаляване празните клетки Ако в началото на поредицата не трябва да се пълни и празни триъгълник, а след това един допълнителен лифт линия vyvyazyvayut, и след това да извършите колона, както обикновено.

В същия полегати намаляване празните клетки в края на серията, извършващи прекъсване колоната, която трябва да е над всички други колони на мрежа, която е за мрежа от колони с йо трябва да се свързват една колона с две йо, и за мрежа от колони с две йо необходимостта от свързване на последната колона с три йо.  Директен допълнение Ако искате да добавите клетки до началото на поредицата, за тях точното количество въздух vyvyazyvayut линии и контури се покачват, а след това тези вериги vyvyazyvayut нови клетки.

Добавянето на линии в края на серията се извършва по друг начин.  След последния vyvyazyvayut колона необходимия брой цикли. След това направи три йо, въведете кука в долната част на последната колона на плета и дръпнете тема малко по-дълго от обикновено. След това всички двойки provyazyvayut йо, което води до празен ред клетка.

Skew допълнение от клетки, пълни За да добавите линия на триъгълника в началото на серията, първият vyvyazyvayut необходимото количество въздух вериги за повдигане и една допълнителна линия въздуха.  След vyvyazyvayut три (филе мрежа за един - два) колона с две йо и допълнително още една колона, за да йо.

Ако искате да добавите няколко клетки, в началото на поредицата, от една намотка на vyvyazyvayut вериги верига въздух, върху която да изгради нова мрежа, и внимателно я комбинират с Main St.  В допълнение към редуване на празни и пълни клетки, рисуване могат да бъдат генерирани от различни породи на въздуха верига, което прави всякакви снимки под формата на кръстове, звезди, снежинки, цветя.

По отношение на оборудване филе плета, Можете да използвате един от следните два начина:  Vyvyazyvat чертеж с мрежа. Тъй като фигура може да служи или да бод кръста.  Плетене на една кука мрежа, а след това я разкрасявам кърпене бод или техника на "дантела филе".  Този метод изглежда е по-деликатни и привлекателни.

Като илюстрация да донесе рисунка - древни славянски бродерия мотив от "Pava". Тъмно клетки са пълни с платформа инсулт. Вътре в багажника разкрасявам "паяци". "Стръкове", "цветя" на опънати нишки.  Разбира се, бродерия трябва да бъде в цвят.

Следващите илюстрации - напомня на мотиви за бродиране на трикотажни мрежа украса, ако е необходимо, те могат и vyvyazat.  На снимките по-долу - схемата за плетене кръста най-популярните мотиви. Въз основа на материали needlework.ekzark.com

йо, кука, йо, схема, филе плетене линия