за плетене

 

Плетене на една кука е чудесен начин за далеч времето

Аз наистина харесвам филе плетене на една кука, тъй като съчетава елегантна простота със способността да се създаде истински шедьоври на собствените си ръце. С тази техника, аз се присъединиха преди известно време, но все пак ме оставя с голямо поле за творческа ръчна изработка.  В много съвременни списания бродерия може да се намери схема филе плетене модели, аз обикновено се заемат от тези публикации като "Анна" (стари издания), "Лена бродерия."

Харесва ми вестник на плетене на една кука «FiletHakeln", която събира много от първоначалната схема в изкуството плетене на кръста, включително моделите на салфетки, пердета, покривки за легло.  Няколко модела, включително тъкан, които виждате на най-горното меню на сайта, аз съм обвързан от «FiletHakeln".   Първото нещо, което трикотажни в изкуството плетене на кръста е завеса, която изобразява двойка лебеди.

Плетива е сравнително лесно, тъй като модела е комбиниран с една от колоните йо и горната панта. Много е важно в този вид плетене на една кука точно следват модел, ако го получи, след това на платното, плетене на една кука, ще съживи лебеди, красиви цветя цъфтят, светват на Коледа звезда. Целият свят може да бъде представлявана от следните рафинирана техника филе плетене. Включването на голям път на масата.

За Коледа тази година, аз вързал червена (това е, което виждате в картинката). Работата, извършена за около три седмици, и не беше трудно.  Освен това, аз все още имам и съща песен, само бяло, че е свързан с един от празниците миналото.  От моя опит мога да се заключи, че плетене на една кука филе е чудесен начин да се далеч на дългите зимни вечери. Въз основа на материали от арт-в-heart.ru

йо, плетене на една кука, йо, филе плетене на една кука, плетене на една кука, схема