за плетене

 

Окото на мрежата

Ръчно филе тъкане мрежи и бродерии върху тях е било известно още от древни времена. Техника на тъкане кръста мрежи датира от древни форми на тъкане рибарски мрежи. Тези дни, един вид плетене филе филе gipyurnoy имитация на бродерия е много популярен в средата на 20-ти век. Окото на техника често се използва в плетене летни дрехи (тениски, потници, блузи).

очите на мрежата моделсебе си филе решетка се състои от правоъгълна клетки формира от редуващи барове и въздушни линии. Клетки (клетки) могат да бъдат както големи, така и малки, в зависимост от дебелината на преждата и вида на колоните, техните генератори. Най-плътна тъкан се формира от редуващи барове, без да йо и един въздух линия. редуване на празни и пълни клетки филе мрежата ви позволява да създавате различни модели.

Продукти, получени vozduzhnymi като, например. Между другото, можете да се запознаете с много схеми, модели и модели, прилагани в тази техника. . На нашия сайт можете да изберете за вашата сватба. Въз основа на материали www.knitting-tale.ru

филе плетене на една кука, барета, йо, йо, веригата модел