за плетене

 

Филе плетива

Филе плетива е много популярна и достъпна дори за начинаещи.         Плат, обвързани в изкуството филе - това е само редуване на празни и пълни площади-клетки.  Техниката може да бъде свързано филе декоративни салфетки, пердета, покривки, пердета.         Оригинален филе дантела с черупчести ръбове на идеалния модел за допълване на стилни дрехи.

Тази техника може да се извърши филе мрежести шалове, пуловери, шалове, получи нерегламентиран достъп. Ако използвате плетене         тънка кожа, моделът ще бъде особено елегантна.  Плетива е мрежа основа филе от колони и въздух линии, докато         чрез попълване на колони на отделните клетки vyvyazyvaetsya модел.  Обикновено филета модели притежават теми на един цвят.

Можете да използвате прежда с различни цветове         подчертава, че границата между модел и мрежата и по-скоро като кръст шевове.         Тази работа е по-труден и изисква повече търпение и умение.  Ако използвате филе плетене мрежи и няколко варианта за попълването му.         Най-често използваната мрежа, свързани колони с едно йо между колоните - две въздушни линии.

Попълване на площада - на двата полюса на йо.  Понякога филе решетка с две колони годни         йо и три въздушни линии между тях (използва се за по-големи продукти).         Рядко извършва глоба окото, в които колоните с йо са разделени от само един самолетен линия.

За да се запази плосък серия модел, е необходимо да се въведе нова серия от колони в средата на горната лента на предишния ред,         но не по въздух цикъл. Филе Crochet HookСъщо така, плетене кръста трябва да бъде здрава: необходимо е да се избегне разтягането на колони         или опъната над главата цикли. За да се избегнат тези недостатъци, можете да изберете половин размер по-малък кука,         в сравнение с други видове плетене на една и съща прежда.

За да филе плета две цветова схема е допустимо да се използва за бродерия кръста.         При използването на такива схеми трябва да вземе предвид разликата в размера на бродерия и свързаните с квадрати.  Брой на първичната верига въздух контур може да се изчисли: три въздушни линия за всеки         клетки + една линия до крайност бар въздух + три въздушни лифт линия вместо на екстремни         колона на първия ред. Ако схемата да използвате, като се започне с попълнените клетки         След това първата колона с йо работи в четвъртия цикъл въздух от куката, като че ли с празен - в шести. Въз основа на материали maxilee.by.ru

Филе плетене, плетене на една кука кука, плетене на една кука, деликатен, йо