за плетене

 

База филе плетене

База филе кука плетене на една кука

В основата на кръста плета мрежа се състои от въздушни линии и барове с йо, така че тази техника е на разположение чрез попълване на празните клетки на отделните колони модел vyvyazyvaetsya. Модела може да се формира чрез обръщане (на празни клетки, пълни с фона). Най-честият начин на плетене мрежи филе - колона 1 и 2 йо въздушни линии между тях.

Също така, може да се побере в една мрежа на други размери, в зависимост от големината на продукта. За да може продуктът е бил извършва внимателно, за да се въведе куката в горната част на колоната, а не на 2-ниска плитки ред. Филе плетене трябва да запази своята плътност и следователно трябва да се внимава да се избегне простря висящи линии и барове.

За да се избегне разтягането на продукта могат да бъдат взети на кука размер е по-малък отколкото се предполага за прежда от една и съща дебелина. За кръста плетиво можете да използвате всяка нишка. Обикновено плетене на една кука покривки, спално бельо, завеси, които се използват дебели влакна, тънки салфетка. Плетива и двустранни филе извършва с вериги на въртене.

Има няколко правила, чрез които колоните, се заменят от покачването на цикли. - Колона с три йо е заменено с пет въздушни линии. По време на отстъпление от принципите на веригата ще бъдат определени в схема , за да описват продукта си. Добавянето на празна клетка.

В края на броя се добавя, както следва: в последната колона, за да се побере йо две въздушни линии и една колона с 3-йо, кука инжектира на същото място, като последната колона с йо. Добавяне на 2 или повече празни клетки.

База филе плетене йоВ края на броя се добавя, както следва: в последната колона с йо 2 CE добре, след това чл. 3 / N на същото място, като последната колона на S / N, след това направи две CE плета и изкуство. 3 / N, където кука влиза в средата на предишната колона. По този начин, можете да добавите произволен брой цикли. Намаляване на една клетка в края на серията: не само provyazyvaem последната клетка. Въз основа на материали от моя vyazanie.ru

кука, филе плетене на една кука, плетене, йо