за плетене

 

Подобре да започнем с плетене модели на различни проби

По-добре е да се започне с плетене модели, образци от различни трикотажни бански

Начинаещи плетачи на игли, за да започнем с проби от различни плетене модели (имаме представи голям избор на модели - жакард, рибарска мрежа, от космоса, с движението на линии, различни видове гуми и много други) които включват подробно описание или диаграма, а понякога и двете приложени към схема обикновено са символи, ще се научите да се прави разлика между тях, най-важното, опит, търпение и упорита работа

За много, проблемът е, чорапи, един конкретен проблем -.. това vyvyazyvanie токчета, но повярвайте ми, не е толкова страшно, колкото звучи, опитайте и ще видите за себе си.  Ще продължи да бъде плетиво шапки, барети, шалове  или ръкавици без пръсти - прости, полезни и необходими неща, отнасящи се до себе си или близки, както и да плета за деца като цяло е удоволствие и радост ще достави вашето дете, повярвайте ми.

Усвояване на спиците, не може да живее на шалове, може да предложи връзка непретенциозни  жилетки, bezrukavochki спици  .  До лятото Подарете си върха, есента -  красива козина.  Колко прекрасно е да се къпе в камината или просто на дивана пред телевизора в любимия си топъл пуловер, не лишават внимание, а второто полувреме, с ум, те са силни, но все още изискват повече грижи на детето.  Поли и рокли  или sundresses свързани спици  , А дори и ажурна модел, като цяло се възхищава, който откаже такава красота.

Всичко е във въображението ви.  За любителите на трикотажни облекла има огромно разнообразие от модели на различните якета и да е размер, стил, както и с описание и препоръки за прежди, спиците.  За младите и дръзки са модели плетени бански костюми , тук ще бъде точно един и само сред слънчеви бани и почивка.  Bolero, Schrage  - Тя е на мода, практически, свързани през цялото време.

Различни модели на якета, свързани спици  Няма да ви оставят безразлични, може да искате да го връзвам всички наведнъж.  Сега е много модерно да са плетени аксесоари, като например  чанта или чадър или колан (да, това е колан - тя може да бъде изтъкан).  Чрез свързване на играчка на вашето дете ще получи благодарност от него, тя се превърне във фаворит за него, защото в него топлина и любов за майка ми (а може би и татко, след като всички, някои мъже плета).

Дайте комфорт и топлина може да  свързани с плетене шалове, получи нерегламентиран достъп  и, между другото, един чудесен подарък за всяка жена, особено ако тя самата не знае как да плета.  А черга или одеяло носове за мебели  салфетки или покривки за маса, ако не в апартамента, най-малкото в страната - просто магия и craftswomen героизъм, тъй като той е страхотен и слугинска работа.  И ако имате домашен любимец, например, едно куче, защо и тя не носи?

Равенство блуза или костюм,  чорапи и дори панталони, да гледате на вашия домашен любимец просто ще otpadno.  Сега много възможности по отношение на информация (интернет, списания, книги и учебници на различни плетене), инструменти и прежди за всеки вкус и бюджет, просто трябва да знаеш какво искаш, но не помете всичко в склада, в един ред. Въз основа на материали VSE-sama.ru

ажурна, бански костюм, барета, плетиво, трикотажни бански, йо