за плетене

 

Плетиво по поръчка

Плетене на поръчката, ако сте млад майка, което иска допълнителни доходи, най-добре е да се търси източник на доходи сред вашите хобита и интереси. В крайна сметка, за никого не е тайна, че е идеалната работа, чието изпълнение е забавно!

Аз, например, с около петнадесет години страстно обичат плетене. В началото бях просто една кука плетене, и това беше най-вече различни неща като дантела яка и salfetochek всички форми и размери. Но след като имах търпение и желание да се гарантира, че vyvyazat първата наистина голямо нещо, че е малко стара тема.

Възхищението на всички роднини и приятели са работата си, и аз отидох по пътя си като създател на трикотажни изделия. Плетене на реда трябва да се признае, че никога не се е сетил за такава форма на доходите, като плетиво по поръчка. Това е моето хоби, което също ви позволява да обновите гардероба си и изглежда страхотно в най-минимална цена.

С течение на времето се научих да плета и плетене, значително разширяване на гамата си от модели и техники на плетене с машини. В гардероба си уреждат невероятни якета и пуловери, плетени мини рокли и дори две стилни жилетка.     Но как да направите своето хоби източник на доходи, мислех, че само след раждането. Не, че парите в семейството не е достатъчно: в края на краищата, добър съпруг спечели, и може лесно да се издържа семейство.

Въпреки това, аз не съм свикнал с липсата на собствени приходи, така че започнахме да търсим алтернативи. И един от тях е само плетиво по поръчка. Плетива от порядъка започнах, разбира се, с реклами. Около десет публикувани на интернет на различни сайтове. Все още около пет даде различни вестници: не е на всички, в крайна сметка, това ли е най-доброто в интернет! И също да кажете на приятелите си, че реших да отида плета , за да ред.

Куки и игли от всички размери, аз трябваше дълго време, модели и списания с модели също са присъствали.     Не само, имали достатъчно клиенти. Но във времето са се появили! Първоначално наречен младо момиче, което "не знае какво иска, но в по-голяма или по които не са имали."

Аз я поканил в дома си и показа някои от неговите собствени готови модели. Тя хареса особено на двете мрежести блуза, и тя осъжда нещо подобно на тях, но в различен цвят. Обсъдихме на цената на работа, и аз обясни на клиента, който е желателно да се купи прежда за този продукт.     Три дни по-късно тя донесе неща, и аз отидох на работа.

Плетива за тук, е наложително да си спомня много важно предимство, особено плетене у дома. Вие може да го направи само, когато се чувстват удобно, например, когато бебето заспива или някой от семейството да си поиграят с него. Можете да избирате времето и темпото на работа, така че да не гуми твърде много, и да бъде в състояние да се почивка. Тогава всичко ще се окаже, добре!

Плетива да поръчате Така, след две седмици на първия ми клиент се върна за нея блуза. Плетива плетиво по поръчкаТя беше във възторг! Това момиче по-късно стана моя любим zakazchica. Въпреки че нашите вкусове в модата съвпадна, тя винаги ми даде свобода, уповавайки моята визия за бъдещето неща.     Въпреки това, ние трябва да признаем, че не всички клиенти са толкова лоялни и neproblemny.

И този постулат потвърди втори клиент, който се появи една седмица след приключване на първия ред. Въпреки факта, че бях строго изпълнени всички изисквания за бъдещи пуловер, тя не свърши като начина, по който седеше на фигурата си. Аз съм изключително чувствителни към критика, и, въпреки че по принцип един клиент ми стана като на нещо, аз все още съм много притеснен за това, така че не са напуснали напълно доволни от външния си вид.

Плетива да поръчате по този повод бих ви съветваме винаги да обясни на потенциалните ви клиенти ще изглежда това или онова нещо. Някои клиенти са склонни да избират стилове, които те няма да се побере. Например, вместо дебеличка жена може да ви помоля да завърже здраво деликатен прежда пуловер, перлен ефект. Чувствайте се свободни да ги коригираме и да ги съветва по-добри възможности!

Тъй като в крайна сметка, доволни zakazchica със сигурност се върне към вас за нещо ново! Веднага след като получат нови поръчки, се научих да плета по-уверени и по-уверени.

И имах няколко редовни купувачи. Плетива да поръчате друг практически съвети от всички видове прежди, които попадат в ръцете си, вратовръзка малки проби от прост вискозен или различни модели, за размера на десет от десет инча или малко повече. Вземете малка извадка от такава директория и ще ви бъде много по-лесно да се обясни zakazchica ще изглежда този или онзи прежда под формата на готови неща.

В допълнение, визуални проекти винаги имат повече доверие с потенциални купувачи. Изминаха повече от две години след това, както са усвоили плетиво по поръчка. Аз наистина харесвам този начин за привличане на приходи.     Понякога трябва да предупреждават клиентите си за дългосрочно изпълнение на поръчки, като времето, през цялото време не е достатъчно, но е наистина много предложения.

Това е особено очевидно в началото на всеки сезон, когато почти всички жени искат да се поднови и да се попълни гардероба си. Плетене на реда не трябва да се страхуват да работят с нови материали и дизайн. Ако вашият опит, който казва, че нещо сте направили, вие със сигурност може да се справи този път. Още повече, че тъй като плетене е изключително полезно, защото винаги може да се разтваря лошо елемент на продукта, да го връзвам отново!

И в същото време и някои практики в изпълнението на нови техники. Така че успех в новите си начинания! Въз основа на материали otlichnica.com

Подобни публикации:
  1. капачка

деликатна, роклята, игла, модел, плетене