за плетене

 

Плетива яке

Използвайте пет кратки         спици, или едно кръгло игла, наберете         първична верига може да бъде всеки от данни         начини. Кръгът се формира         provyazyvaniem на първия ред. Игла за плетене якеАко         Stocking кръг модел изпълняват в         които на лицето (външната) страна на         само лицето панта, плетени всички редове         на лицето.

Ако искаме да плетат в кръг         модели на базата на схеми, дори в редиците         схеми трябва да плета, така че         запазена структурата на модела.  Това е         контур, че когато се изпълняват на модел         две спици трябва да се свързват със схема         дори някои лицеви когато плетене на         Тичане около и сърмени конци         напротив.

Но веднага след като плетене на         кръг е счупен, и няколко         серия се върнем (например,         от плетене в кръг трябва да бъде в         организира определено място за разрязване         мълния пуловер с ръкави Raglan)         тя няма да бъде плетене в кръг, и         обичайните плетене, тъй като две спици. В         този случай, което изпълнява в Св. Св.,         дори серия (грешната страна)         provyazyvaem сърмени конци линии, и         извършване на модел-схеми, дори и         серия (грешната страна) плета на         схеми.

Какво следва, след като набор от         броя на първичните вериги  В известен смисъл, ние         преди събитието, но все         определена информация, е         оправдава.  Пантите на първата серия         спечелени на някое от горните данни игла         начина за създаване на provyazyvaem         В зависимост от това, което ние         в действителност, ще         да изпълни.

Ако ще да се обвърже шелф         и гърба на якето, които започват отдолу         довършителни ленти, една гумена лента, след това         започнете първия ред плетене лице, един         с непочистени шевове или k2, сърмени конци две.         Ако започнете в Св. Св., първият         номер и след това всички нечетните редове плета         лицевите контури, и дори -         сърмени конци.

Що се отнася до различно третиране         модели на различните операции         ще се увеличи, като функция на         на фигурата.  Ето защо, преди         преминаване от един първоначален набор от линии         броя к Плетива, трябва да се опознаем         с техниката на отделните         плетене техники в         последователността, в която те         са дадени в таблицата по-легенда.

Плетива наети от вериги         изместен от дясната ръка на лявата си,         го държи с палеца и средния и         показалеца на пръста си         малко подкрепа.  Посочването         пръст действа като регулатор         развъждане плътност (ако издърпва нишка         контур се доближава и обратно). В         правото игла ръка вземете друго;         да си държи палеца и показалеца         пръстите на ръцете, пръстите на ръцете говори само         малко подкрепа.  Сега можем да         да започне ... Въз основа на материали от плетиво-info.ru

схема, модел, линия игла