за плетене

 

В трикотажни мека играчка

Няма съмнение, че много от нас, обърна внимание на малки плета малки животни, които се използват като ключодържател на ключовете висящи по телефона, декорации за раница или чанта. Или може би сте получили един от тях като сувенири, малки презентации или които имат приятели по рафтовете и в саксии за цветя живее цялото семейство от тези същества се движат.  Дори тези, които не са запознати с тях, по време на среща няма да остане безразличен.

Невъзможно е да погледнем в емоция докосва намордници, умни очи, малки лапи и опашки. Обадете се на тези фантастични създания amigurumi.  Amigurumi (в японски трикотажни мека играчка) не е просто хубава дрънкулка, едно японско изкуство плетене на една кука малки играчки.

Първоначално те изобразява героите изключително японски анимационни филми, но с течение на времето, се въплъти измислени или реални животни, насекоми, мъже. Дори и неодушевени предмети имат очи и нос: прибори, храна, плодове, зеленчуци, цветя, най-популярната форма днес се keksik.  В момента amigurumi много чести в Америка и Япония.

Почти един на всеки трима японски радва създаване сладък krohotulichek.  В страните от ОНД, този вид изкуство, все още не е свръх, но като хоби е станал доста популярен.  Играчките са обикновено 5-7 см в дължина плета, но има доста незначителен до 1 см  В други въпроси, има определен стандарт, основното нещо, което малко един е бил поставен в дланта.

Amigurumi се състои от отделни части, плетени на една спирала. Пълнени с памук, но напоследък започнаха да използват най-разнообразни материали: sintepon, пяна, holofayber, пластмасови или стъклени мъниста, др Стич подробно помежду си все още или се използват специални панти. Шивачка се страна ставите се използва на мястото на обикновени бутони.

Структура amigurumi несъразмерно, главата на сферична форма, много по-голям размер на всички останалата част от тялото.  Орган, често прикрепена към цилиндрична форма и са снабдени с малки ръцете, краката и опашката. Трябва да се отбележи, че тези са традиционни размери, но не е задължително просто да ги спазват, тъй като са играчки, състоящ се от само една глава или главата с пришити към нея крака.

Ако имате желание да се свърже като самостоятелно бръмбари, копаенето в интернет, можете да намерите достатъчно на брой схема с подробно описание, както и майсторски класове илюстрирани инструкции стъпка по стъпка.  Първи стъпки, подготвя вълна или цвят памучна прежда приятен.  Начинаещи по-добре плета от прежди от средната дебелина.

С течение на времето, като ще бъдат придобити от малко опит, можете да преминете към по-пухкави buklirovannuyu текстура или да се създадат облекчения и дрипави деца.  Изборът кука, забравяйте, че диаметърът му трябва да бъде по-малък, отколкото обикновено се приема за такъв тип прежда. По този начин, можете да получите по-плътна тъкан, без дупки, през които пълнеж няма да оближе.  Подробностите са трикотажни в спирала, по този начин се избягва ненужното шевове.

Provyazyvayut главата от шията, торса на свещениците, на краката от краката и ръцете от китките. Човек трябва да започне не с пръстен на въздуха линия, и използването на двоен пръстен конец се навива около два пъти с пръст и да се завържат на разстояние с шест колони и след това внимателно по-строги. По този начин може да се избегне дупки.  След това можете да стигнете до втория ред.

Извършване на необходимите допълнения и изваждане, можете да постигнете желаната форма: конична, овални, кръгли.  След завършване на всички детайли, трамбоване тях подготвен материал.  В краката можете да поставите стъклени и пластмасови мъниста, и торса и главата, издърпайте върху кутията изпод шоколад яйца.  За да се даде баланс, поставете кукла в агент земята тежест, например, минерални камъни.

Зашийте всички детайли и внимателно да вземете завършва стърчи в нишки.  Бродирам, да изготвят или лепило очите и носа. Украсете с бъдеще домашни любимци като бърз въображение.  След придобиване на достатъчно опит, много от тях започват да се amigurumi професионално.

За да се улесни този процес, по-добро използване на бланки, които са набор от прости форми направени по-рано.  Когато плетене с цел, клиентът може веднага да си представим бъдещето кукла, изберете размер, фигура, форма. С тяхна помощ, възможността за грешки и преработи от случаите са сведени до минимум.

Създаване на сладък украшения в медицината е не само приятна игра, тази професия има добра репутация като терапия плетене. Трикотажни плюшена играчка плетене на една кукаНе изисква много усилия и стрес, измерени движения релакс и спокойствие, и красиво нещо или играчка, с ръце вързани, вдъхновяващо.  Той е специфичен антидепресант, нормализира психическото състояние и емоционален баланс, човек получава психическо ваканция.

Да се ​​изгради, красиви, полезни елементи за замяна на лоши мисли идват добро настроение и спокойствие.  Придържайте се към общоприетите стандарти или не се вземат никакви правила, да създадете свой собствен, или не харесваме, специални играчки. Нека amigurumi изкуство угодно вас и вашите близки сладък, жалко малко лица.  Създаване, изграждане, въплъщава и никой няма да остане безразличен към вашето страхотно деца. Въз основа на материали www.nadomu.com

схема, плетене на една кука, кука, плетене на една кука, плетене