за плетене

 

Трикотажни играчки amigurumi

Amigurumi плета amigurumi японска традиция снесени от възрастни, за деца. И  amigurumi плетени играчки са радост не само за децата, но също така и техните родители. И как би могло да бъде другояче! Тъй като те са толкова сладък!  Трикотажни играчки amigurumi обикновено е малко животни или същества, поне малко прилича на човек, или има нещо общо с него. Такава е традицията.

Дори ако играчката, свързани с майстор  amigurumi е животно, нито човек, тя винаги е една анимирате обект. Трикотажни amigurumi плетене на една кука играчкиПовечето от животинското, изразени в присъствието на очите и крайниците, както и в хората.  Плета amigurumi дал на света стотици хиляди уникални мечки, зайци и други известни и не известни трикотажни животни, които стоплят душите на децата от тяхното присъствие.

Класически плетени играчки amigurumi различни малки размери и висока степен на мекота. Те се характеризират с непропорционално голяма глава и обща "kavayny" (т.е. "сладък") вид.  Изкуството на "плетене amigurumi" предполага или плетене или плетат.

И ако някой е плетиво играчки  amigurumi на спиците, у дома, се класира на първо място от две възможни, а след това масовото разпространение на чл плетене на една кука стана много популярна.  Най-често, капитанът на играчки са създадени отделно и след това затегнати. Краката могат да бъдат прикрепени към тялото ставите на собственика на играчката е в състояние да ги преместите.

Въпреки че някои  amigurumi, лишено от крайници от дизайн, създател на едно цяло.  Материалът, използван за играчки прежда.  Плета amigurumi практикува традиционно по един начин в една спирала, където кръгове не са свързани. В плетене такива играчки е важно да се създаде плътна тъкан е достатъчно дебела, за опаковане на играчки не излезе навън.

Като плънка за играчки изглежда влакнести пълнеж: вата, полиестер подплата, или paralon holofayber.  Крайници, за да се даде цялата amigurumi "естественост", направен по-тромави. Разбира се, лагерите не го крия там, но използването на малки пластмасови топчета за запълване на вътрешни кухини ръце и крака напълно приемливо и често срещана практика.  Amigurumi плетене се извършва чрез проверка с схема.

Amigurumi, схемата  които са на разположение на World Wide, този робот, а класическият малко животни, както и доста невъобразими същества от приказките, разкази и карикатури.  Сътрудник такава играчка да бъдеш себе си и трябва само да прочетете ръководството и да намерят точното място за малко своя шедьовър материал. Разбира се, желателно е в този момент е да бъде в състояние да плета. Детето ще бъде благодарен!

Това modelki от нашата галерия: Въз основа на материали VSE-sama.ru

плетене на една кука, плетене, плетене на една кука, плетени играчки, схема