за плетене

 

Classic amigurumi

Конци 1.Lyubaya малка дебелина  2.Hook му размер трябва да бъде такава, че когато плета SC са по-скоро плътен плат без дупки  3.Napolnitel за пълнене може да бъде вълна, paralon, подплата от полиестер, holofayber, както и стъклени или пластмасови мъниста за пълнене на крайниците. За да форма на торса или главата трябва да се оправи кутия шоколадови яйца.

4.Razlichnye декорации, необходими за характер.  То може да бъде бутони, очите и носа са готови да бъдат закупени в специални магазини на стоки за създаване на меки играчки.  5.Toniruyuschie средства от маркери и пастели на много грим на тази сянка, руж, червило и очите podvodok.  Как да се свържете amigurumi в началото на темата трябва да приключи два пъти около пръста си и вратовръзка в шестата колона в резултат на пръстен.

След това трябва да дръпнете върха на нишки, както и чрез внимателно затягане на пръстена, близо до дупката. След това трябва да вплете в кръг по спирала. В следствие на намаляването и допълненията на линии на правилните места са необходими кръгла форма част, продълговати, заострени, и т.н.  Classic amigurumi се побере лесно и бързо, което дава много място за вашата креативност. Експериментирайте колкото е възможно повече и да се постигне успех.

Ето някои съвети, за да помогнем на начинаещите да постигнат висоти в най-кратки срокове.  Съвети за плетене amigurumi 1. Amigurumi са плетени от отделни части. Ръководител (от главата до врата), багажника (от врата до бедрата), ръцете (от китката до рамото), крак (крака от основата). Главата и тялото са свързани помежду си.

За удобство, прецизност шев и спестяване на време може да приключи до чифтосване с един и същ брой колони. Това ще помогне части, без квоти. (Виж Класически amigurumi йофигурата).  2. Преди да започнете vyvyazyvat първия ред, бъдете сигурни, че вашата играчка не е дупка. В противен случай за пълнене ще излезе в главата ми или играчки ще бъде дупка.

За да направите това, не го приема като основа за пръстена на въздуха линия и двойни пръстен или магия amigurumi регулируема линия, на която повече подробности, вижте други изделия. И не забравяйте, оптималният брой на колоните в първия ред 6.  3. Има два начина за балансиране на кукла на базата на нейната анатомия. Можете да използвате и двете.  Ако играчката е краката и опашката, тогава можем да я тури, позовавайки се на крака и опашката като трикрако столче.

Този метод дава най-стабилна база кукла.  Ако играчката е без опашка на всички, или без крайници, на тялото на уплътнението база да чипове (стъклени мъниста) или минерални камъни, за да даде по-голяма тежест. Това е особено важно, ако направите малко тяло и големи главата.  4. Ако плета през цялото време от една дебелина на прежди и плетене не се променят плътността, е полезно да се правят проби.

Проботборници (проби от английски език извадка) е набор от прости форми предварително на причинените вреди, които могат да се събират на масата оформление за бъдещето кукли. Това е изключително полезно, ако плета кукли професионално и по поръчка (на клиента може веднага да види и не мога да си представя бъдещето кукла). Проботборници ви позволи да изберете формата, размера, дизайн и изключително важно, че дизайнът лица играчки. С тяхна помощ ще избегнете грешки и превръзка.

5. Използвайте само специален пълнител за играчки!  Trim плат, прежда да ги пусне на малките занаяти или в кошчето. Hollofayber, komforel sintepuh и позволяват играчката да запълни равномерно, не прекалено стегнат.  Опитайте с различни видове пълнеж, prochustvuyte материал. Това ще ви позволи да създадете различни ефекти и повишава нивото на качество и изработка.

6. Всички краища на нишки в pryachte играчка, и при смяна на цветовете не вратовръзка възела. Това е въпрос на външен вид и играчки качество.  7. И последният. Използвайте стандартните багаж.  Имам предвид онези умения, които сте научили за цял живот. Независимо дали става дума валя филц, бродерия, дантели или моден дизайн.  Не признават някое от правилата в строежите, и не слушайте тези, които поставят правила (освен ако, разбира се, не е клиент или клиент), те са просто завиждат.

Amigurumi винаги може да се използва като начин на отдалечаване от общите правила, просто се уверете, че качеството не е stradalo.P  Amigurumi обикновено са свързани плетене на една кука прежда. Разликата от Западните стил на плетене, плетени играчки на спиралата, серията не е свързан.  Когато плетене отнема по-малък диаметър кука за този тип прежди за създаване на плътен плат, който не излезе през уплътнението.

Amigurumi се състои от части, които са плетени, пълнени и зашити заедно. Части от играчки - обикновено един извънгабаритни кръгла глава, цилиндрично тяло, ръцете и краката, ушите и опашката (ако е необходимо) и декорации. Когато плънката konchnosti пълни пластмасови или стъклени топки, а останалата част на кухината пълнени с фибри пълнител (sintepuh, подложка полиестер, hollofayber) Понякога, за да създадете ушите, лицето, носа, или използване на филц, вълнен плат или филц.  От тези материали е възможно да се направи украса за amigurumi. Въз основа на материали moikompas.ru

Подобни публикации:
  1. Плетива pinetok

кука, йо, линия, йо, плетени