за плетене

 

Amigurumi е миниатюрен препарирани животни

Amigurumi е плетене малки плюшени играчки

Вие вероятно вече се срещна с тези очарователни малки меки малко животни с големи глави докосване, умни очи и смешно краката и опашките им са закрепени на чанти и раници, като ключодържател и мобилни телефони, особено смел малък приятел виси на врата си или се прикрепя към шапка като украшение, а някои живеят в дома, в цветя на перваза на прозореца или на рафта в хола. Те се наричат ​​amigurumi.

Amigurumi го плета миниатюрни препарирани животни, обикновено с изображение на всяко животно, което съществува или не, и надарени с антропоморфни черти.  Също така, тя може да бъде различни видове стилизирани мъже или дори неодушевени предмети, получени от волята на очите на автора и ушите и са станали доста човека като, популярна форма на "торта" със забавна привлекателно лице.

Към днешна дата, този стил изглежда е свързан вече, всички герои от популярни анимационни филми.  Но първоначално amigurumi от Япония, и те изобразява героите само японски карикатури. Името им произлиза от японски думи съединение, обозначаващ понятието "плета" и "мека играчка". Като правило, amigurumi плетене на една кука.

Toy е около 5-7 см (въпреки че има деца, нараства до 1 см) и се състои от отделни елементи, плетени, зашити и пълнени между стационарни или свързани със специални панти на главата и краката играчки, може да се върти в различни посоки.  Основните елементи са закръглени главата, често доста големи в сравнение с размера на тялото, цилиндрично тяло, краката или ръцете и краката, може би, опашката и ушите, муцуната, както и различни орнаменти, които се изискват за характер.

За да създадете изображение, използвано като очи и нос са готови да бъдат закупени в специални магазини за стоки за създаване на меки играчки, както и различни тонизиращи средства: от маркери и пастели на много грим на тази сянка, руж, червило и очите podvodok .   За да започнете плетене играчки, трябва да се запасите на цвят прежда право и дебелина от вълна или памук.

Тя трябва да започне със средна дебелина на преждата, като вълна 400-450 м на 100 g. С течение на времето, обучение основни техники, можете да опитате една пухкава прежда, прежда с букле ефект или трева, за да се създаде дрипави деца. Вие също ще трябва кука му размер трябва да бъде такава, че в баровете, без да плетене йо се оказа доста плътен плат, без дупки.

За плънката играчки са специални пълнители, например, подплата от полиестер или holofayber които ви позволяват да равномерно запълване на информация, както и стъклени или пластмасови мъниста за пълнене на крайниците.  Подробностите са плетени играчки наоколо, но не се присъедини към редиците, и отиде в спирала, по този начин се избягва "шев" върху играчката.

Поради изваждане и добавяне на контури на правилните места са необходими кръгла форма част, продълговати, заострени, и т.н.  Започнете плетене в кръг без да се налага затваряне на веригата на линии във въздуха пръстен, както обикновено се прави от плетене или салфетки за увиване на конец два пъти shapok.Sleduet около малкия си пръст и вратовръзка в шестата колона в резултат на пръстен.

След това трябва да дръпнете върха на спиралата, леко затягане на ринга, така че информация няма да бъде отварянето на пазара и да продължи да вплете в една спирала, извършване на необходимите квоти и декември  Чрез свързване на данни за техните неща и шият заедно, спретнато завиете краищата вътре в нишки.  Очите и носа може да бъде подходящо прежди за бродиране или боя, но можете да използвате парчета от кожа (изрязани от тях в дясната част и придава обем със свещ или котлон), или мъниста, мъниста, парчета плат и други ръчно изработени доброта. Въз основа на материали moikompas.ru

Подобни публикации:
  1. трикотажни бански костюми

йо, йо, плетени играчки, куки, плетене